Waarom kiezen voor Doorax Sloten?

Doorax Sloten biedt sloten van hoge kwaliteit. Het is belangrijk om een slot van hoge kwaliteit te hebben omdat dit inbraak voorkomt. Daarnaast voel je je ook een stuk veiliger in je eigen huis. Er zijn veel verschillende Doorax Sloten, kies er eentje uit die bij jouw woning past en ga voor veiligheid. Lees hier meer over de voordelen.

Kwaliteit Doorax Sloten

Doorax Sloten biedt kwalitatieve sloten voor elk type woning. Een slot van hoge kwaliteit is belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen niet zomaar de woning kunnen betreden. Inbraak kun je voorkomen door bij Doorax Sloten een slot uit te kiezen met meerdere cilinders. Een cilinderslot dient altijd een keurmerk te hebben, hierbij kun je ervan uit gaan dat het slot veilig genoeg is en hij niet zomaar kan worden gekraakt. Oude sloten kunnen namelijk wel makkelijker worden gekraakt door inbrekers.

Inbraakpreventie met doorax

Doorax Sloten biedt niet enkel kwaliteit, maar ook veiligheid. Inbrekers houd je buiten de deur door rekening te houden met inbraakpreventie. Naast een goed slot kun je kiezen voor een beveiligingsysteem of een smart lock. Een smart lock is een slot dat je op afstand automatisch kan laten open gaan. Eigenlijk is het een cilinder met een slim systeem die je met een app kunt bedienen. Naast een slim slot kun je ook een deurbel met camera installeren of een ander beveiligingssysteem. Zorg er ook voor dat je de deur altijd op slot doet als je weggaat.

Verschillende sloten

Er zijn veel verschillende soorten van Doorax Sloten. Zo heb je sloten met 1 cilinder en lopen ze tot wel 7 cilinders. Ook de type cilinders zijn verschillend, zo heb je standaard cilinders, knopcilinders, halve knopcilinders en cilinders met certificaat. Welke cilinder jij kiest is afhankelijk van jouw type slot en welke beveiliging je nodig hebt. Het kiezen van een cilinder kan ook afhankelijk zijn van je huidige cilinder. Indien je een nieuw slot wil met andere sleutels zul je de cilinder moeten vervangen. 

Extra sleutels

Heb je extra sleutels nodig? Dan kun je deze later gewoon bij bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een extra reservesleutel of een nieuwe sleutel voor iemand die vaak bij jou over de vloer komt. Neem contact op met het bedrijf waar je de cilinder hebt gekocht, vaak dien je een foto te maken van de code die je bij de aankoop hebt gekregen. Zo kun je gemakkelijk extra sleutels bij bestellen; superhandig.

Conclusie

Doorax Sloten biedt gegarandeerd kwalitatieve sloten. Dit is belangrijk om inbraak te voorkomen en je veilig thuis te voelen. Kies voor een slot die een keurmerk bevat en in jouw deur past. Heb je later nog extra sleutels nodig? Geen probleem, die kun je later gewoon nog bijbestellen door middel van de code die je bij het certificaat hebt gekregen. Voorkom inbraak ook door de deur altijd op slot te doen, kies eventueel voor extra beveiliging met een smart lock of een beveiligingsysteem. Vermijd ook waardevolle spullen in het zicht te zetten om zo inbraak te voorkomen.