Over ons

Tools onsite is 's werelds grootste verhuurbedrijf voor materieel en end-to-end oplossingen voor de professional

pexels-andrea-piacquadio-3855658

We Solve Plumbing and Heating Problems with Most Efficiency

Tools onsite is ‘s werelds grootste verhuurbedrijf voor materieel en end-to-end oplossingen voor werkplekken. Gesteund door een robuuste vloot van verhuurapparatuur en een team van experts die klaar staan ​​om een ​​oplossing op maat te ontwikkelen voor projecten van elke omvang, hebben we u gedekt. Tools onsite biedt trucks en trailers, stroom- en HVAC-oplossingen, luchtcompressoren en gereedschappen, grondverzetmachines en nog veel meer. Bovendien hebben we met bijna 1.200 locaties in Nederland de gereedschappen en apparatuur die u nodig hebt, waar u het nodig hebt. Reserveer uw huurmaterieel online en maak gebruik van digitale tools om uw wagenpark te beheren en te optimaliseren, kosten te beheersen, facturen op te vragen en totale controle over uw projecten te krijgen. Tools onsite is er om u te helpen projecten op schema te houden.

Ons doel

Uitgebreid aanbod van verhuur van gereedschappen en apparatuur om te voorzien in de behoeften van commerciële, residentiële, industriële, gemeentelijke en gespecialiseerde dienstverlenende industrieën.

Tools onsite is uw go-to verhuurbedrijf voor materiaal en gereedschap. We bieden een vloot van eersteklas grondverzetmachines, zoals schrankladers om te helpen bij bouwprojecten of dieplepels die perfect zijn voor wegwerkzaamheden. Bovendien kan onze verhuur van zwaar materieel helpen bij onderhoudswerkzaamheden aan commerciële gebouwen, industriële gebieden en andere soorten eigendommen waar u hoog boven de grond moet reiken. Voor bedrijven die lichtmasten willen huren om de productiviteit ter plaatse te verhogen, heeft United Rentals verrijdbare modellen beschikbaar. U kunt uw project op tijd laten draaien met materiaalverhuur en gereedschappen en ons 24/7 klantenserviceteam. Bezoek vandaag nog uw dichtstbijzijnde Tools onsite-locatie voor uw apparatuurbehoeften.

Krijg toegang tot topkwaliteit en vakkundig onderhouden verhuurapparatuur bij mij in de buurt van de topmerken in de branche bij United Rentals. Met een toegewijd team van klantenservice en branche-experts zijn we er om projecten op tijd en binnen het budget te houden. Onze inventaris van lokale verhuurapparatuur omvat oplossingen voor ruw terrein, hoge ruimtes, zichtblokkades, moeilijke klimaten en unieke situaties. Met een robuuste vloot verhuurapparatuur hebben we de units die u nodig heeft in de maat die u nodig heeft.

emergency

We're here to help! Call Us Today!